Verzenden & retourneren

Wij streven naar een levertijd van maximaal 3 werkdagen. In veel gevallen is dit eerder. Mocht er een spoed bestelling nodig zijn, meldt u dit per e-mail ovv uw bestelnummer en persoonlijke gegevens.
De kosten voor de standaard levering zijn, tenzij anders vermeld, 0,00 euro per pakket tot max 1kg.

Wij zijn niet verantwoordelijk over de staat van aflevering.Tevens zijn wij ook niet verantwoordelijk voor gestolen/zoek geraakte brievenbus leveringen.

Retour zendingen:

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen zeven werkdagen na aflevering aan NGRY.NL  te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product en het product. onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. 
NGRY.nl zal er voor zorg dragen nadat het geretourneerde product in goede staat is ontvangen, het volledige bedrag minus de verzendkosten op een rekeningnummer terug te storten wat overeenstemt met de naam van de koper. Wij vragen ook altijd de geretourneerde goederen retour te sturen via een pakket service. Zo weten we altijd dat het pakket aankomt!Wij kunnen geen garanties afgeven via retourzendingen via de brievenbus.

Mocht u iets willen terug sturen of wilt u iets ruilen? Kunt u dat terug sturen aan

NGRY.NL
Prins Willem-Alexanderweg 52
3991 CC Houten


Als u iets terug stuurt graag onze klantenservice hiervan op de hoogte te brengen, u kunt een mail sturen aan info@ngry.nl

LET OP communiceer altijd uw ordernummer. Ook bij uw retour. Retouren die terug worden gestuurd zonder info (= dus naam, adres gegevens en ORDERNUMMER) kunnen helaas niet in behandeling worden genomen

© Copyright 2019 N G R Y Sunglasses & Headwear Powered by Lightspeed